Riveranii de pe Stada Făgărașului nu mai au unde să parcheze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema parcărilor din zona Făgărașului este veche pentru șoferi, însă elementele de noutate, răsărite peste noapte, le dau și mai mari bătăi de cap. Asta pentru că, trotuarele sunt delimitate acum de stâlpi, astfel încât pietonii să aibă la dispozițe suficient loc ca să circule.

Lipsa locurilor de parcare din zona Spitalului Județean Reșița devine motiv de supărare pentru șoferii care dețin mașini și locuiesc pe Strada Făgărașului.

Asta pentru că pe lângă faptul că parcajele țin de domeniul fantasticului, municipalitatea a plantat și zeci de stâlpi care să delimiteze trotuarul de drum, astfel încât să le facă loc pietonilor.

“Nu este firesc să le facă loc pietonilor, iar locatarii să fie obligați acum să își parcheze mașinile în mijlocul străzii. Se creează blocaje în orele de vârf.

Aș fi înțeles decizia, dacă s-ar fi amenajat parcări înainte”, a declarat Sebastian Bilanin, un reșițean de 29 de ani. Oficialii de la Primărie vin însă cu lămuriri și spun că în viitorul apropiat Strada Făgărașului devine una cu sens unic.

În plus, odată ce Planul Urbanistic General al orașului va fi gata, în zona respectivă se vor amenaja și parcări noi.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite