ORAȘUL PE SCURT: Fără apă la robinete pentru mai bine de 12 ore pentru reșițenii din Govândari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la Aquacaraș au anunțat astăzi o nouă oprire a apei potabile în această săptămână. Întreruperea va dura de această dată mai mult de 12 ore. De mâine dimineață și până vineri, 29 aprilie, la ora 05.00. Sunt afectați locuitorii din cartierul Govândari, Calea Timișoarei, Zona Triaj și Constructorilor.

Reșițenii mai trebuie să înfrunte situația neplăcută generată de sistarea apei potabile. Asta pentru că, lucrările de reabilitare și schimbare a țevilor de la sistemul centralizat nu sunt gata încă. Deși ISPA ar fi trebuit să se termine deja, constructorul a solictat termene de prelungire a lucrărilor. 

La braconat pe râu
Polițiștii din Băile Herculane au aflat că mai multe persoane, folosind curent electric, braconează pe râul Calva. S-a constatat că doi tineri, de 30 de ani, respectiv 21 de ani, au băgat în râu două cabluri electrice ce urmau să fie legate la reţeaua electrică ca să prindă peşte. S-au ales cu dosare penale.

Inspecție în comune
Localităţile Bozovici, Goruia, Dognecea şi Teregova sunt pe lista neagră a Gărzii de Mediu, din cauza mizeriei din comune și a numărului mare de reclamații pe care le-au făcut oamenii. Inspectorii s-au apucat de controale, după ce frecvența colectării gunoaielor s-a redus la un ape lună. Amenință cu amenzi.

Cu tupeu la volan
Polițiștii din Bocșa au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani. Agenții au aut surpriza ca în momentul în care i-au cerut bărbatului actele la control, acesta nu a avut ce să prezinte. Asta pentru că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie. S-a ales cu dosar penal. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite