ORAȘUL PE SCURT: Depozit ilegal de arme în casa unui reșițean, dotat cu săbii și baionete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce un tânăr din cartierul Govândari a fost prins de două ori într-o lună că a vrut să vândă pistoale la colț de stradă pe Făgărașului, acum polițiștii au depistat un alt bărbat, de 37 de ani, care avea acasă un adevărat depozit de muniție. Polițiștii au găsit sub acoperișul acestuia tot felul de arme, de la puști și până la arc, cu tot cu săgeți.

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au depistat un bărbat în vârstă de 37 ani, din Reşiţa care a deținut ilegal cinci arme supuse autorizării, un arc cu 13 săgeţi, două spray-uri lacrimogene şi mai multe arme albe constând în săbii, baionete şi pumnale. Toate obiectele au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Plouă cu amenzi
Polițiștii au descins în piețe, baruri și pe străzile orașului, ca să îi facă pe reșițenii certați cu legea să intre în legalitate. Potrivit rezultatelor date astăzi publicității, agenții au aplicat în total 141 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile întâlnite în pieţe şi localuri, a căror valoare totală se ridică la 30.000 de lei. Pe lângă amenzi, poliţiştii au confiscat şi ţigări, produse agricole sau alcool, în valoare de 1.600 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite