Orașul pe scurt/Pompierii pe baricade, ca să prevină incendiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii cărășeni organizează ateliere de lucru, ca să îi învețe pe oameni cum să prevină incendiile, iar aleșii locali au decis să înghețe valoarea impozitelor și taxelor locale. Citește date despre aceste aceste lucruri în grupajul următor de știri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Caraş- Severin a desfăşurat astăzi un atelier de lucru cu tema „Paza bună trece primejdia rea”. La această acţiune au participat specialişti din cadrul ISU, care au discutat despre activitatea de avizare-autorizare în domeniul securiţăţii la incendii şi protecţiei civilă.

Taxe neschimbate
Valoarea taxelor şi impozitelor locale va rămâne la acelaşi nivel şi în 2011. Consilierii locali din Reşiţa au stabilit ca reşiţenii să nu scoată mai mulţi bani pentru plata impozitelor. Astfel că, şi pentru această perioadă a anului, localnicii vor merge la ghişele serviciului cu aceeaşi bani pe care i-au plătit pentru maşină şi locuinţă.

S-a răsturnat cu maşina
O tânără de 20 din Lugoj s-a răsturnat cu maşina pe Drumul Naţional 6. Accidentul a  avut loc pe raza localităţii Constantin Daicoviciu. Doi dintre pasagerii acestei maşini au fost tarsportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Şoferiţa neatentă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Prinși la furat de cablu
Trei tineri din Reşiţa şi unul din Satu Mare au fost prinşi de poliţiştii cărăşeni după ce au tăiat zeci de metri de cablu din reţeaua de telecomunicaţii. Celor patru, poliţiştii le-au întocmit dosare penale. Valoarea cablului furat se apropie de 10.000 de lei, iar prejudiciul a fost recuperat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite