Primăvară pe ritmuri amerindiene în centrul Reșiței

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima zi de primăvară este marcată la Reșița cu relaxare și bună dispoziție. Asta pentru că, în cursul acestei dimineți, cei trei amerindieni ai trupei Napaikuna au revenit în orașul de pe Bârzava, unde poposesc chiar și acum cu muzică de calitate pentru trecători. 

Ecoul muzicii celor de la Barricada răsună și acum în centrul orașului. Cei trei muzicieni și-au instalat boxele în această dimineață și sunt admirați de zeci de trecători.

Ultima dată, amerindienii au fost la Reșița în toamna anului trecut, atunci când au cântat câteva zile la rând în Parcul Tricolurului, din cartierul Govândari. “Cântă foarte frumos, mă bucur că au revenit la Reșița pentru că mai înveselesc atmosfera. Orașul este trist și așa.

Bine că mai vin din când în când alții să ne cânte. Este bine, mai ales că este gratuit spectacolul pe care ni-l oferă”, spune Adi Blindea, un trecător, de 24 de ani.

Ziua egală cu noaptea
În altă ordine de idei, începând de astăzi, durata zilei va fi în continuă creştere, iar cea a nopţii în scădere, pâna la data de 21 iunie, când va avea loc momentul solstiţiului de vară. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite