Pentru că a bârfit, o minoră s-a ales cu “o corecție” dublă: i-au fost tăiate șuvițe din păr și a fost răpită pentru câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 15 ani a vrut doar să bea o sticlă de suc, în oraș cu prietenii ei, dar a sfârșit prin a fi plimbată cu forța cu mașina prin Caransebeș și pedepsită cu o “tunsoare”, fără voia ei, după ce un tânăr de 31 de ani a vrut să o pedepsească pentru că a lansat diverse bârfe despre el. Acum, tânărul este la arest.

O minoră de 15 ani, s-a deplasat în Caransebeş cu mai multe persoane pentru a consuma băuturi răcoritoare la un bar. Acolo, tânăra s-a întâlnit cu doi tineri de 31 și 22 de ani, din aceeaşi localitate.

După părăsirea localului, unul dintre băieți a chemat-o pe tânără să vină la el în maşină pentru a discuta. Minora a declarat că acesta, fără motiv, a împins-o pe bancheta din spate a autoturismului spunându-i că o va duce undeva pentru a discuta, în mașină aflându-se şi tânărul de 22 de ani.
“Tânăra a declarat că a fost urcată în autoturism fără consimţământul ei, iar ulterior a fost plimbată pe străzi fără acordul ei.

La un moment dat cei doi au coborât-o din maşină, au ameninţat-o cu acte de violenţă şi au lovit-o cu palmele peste faţă. Cu ajutorul unei foarfece, bărbatul i-a tuns câteva şuviţe de păr, după care i-a cerut să urce în maşină pentru a o duce acasă”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni. Ajunsă la domiciliu, tânăra s-a deplasat la poliţie, unde a depus o plângere.

O săptămână de îngrijiri
Victima fost prezentată medicului legist, care, în urma examinării, a concluzionat că necesită şapte zile de îngrijiri medicale. Bărbatul şi-a motivat faptele ca fiind o corecţie, întrucât victima a lansat zvonuri neadevărate legate de el.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe şi ameninţare, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite