Cărășenii au la dispoziție doar zece locuri de muncă pentru această săptămână. Vezi aici lista joburilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii caută joburi part-time sau pe perioadă determinată
Tinerii caută joburi part-time sau pe perioadă determinată

Vești rele pentru șomerii din Caraș-Severin, care au tot mai puține joburi la dispoziție în această săptămână. Cele 10 locuri de muncă disponibile sunt pentru orașul Reșița și comuna Bozovici. Niciunul dintre acestea însă, nu sunt pentru absolveții de studii superioare. În ciuda previziunilor optimiste ale angajatorilor, care reies din studii, situația pieței muncii nu se dezmorțește.

RESITA    Electrician in constructii    1
    Facturist    1
    Faiantar    1
    Gipsar    1
    Lucrator comercial    1
    Mecanic auto    1
    Muncitor necalificat la demolarea clădirilor, zidărie, faianţă, gresie, parchet     1
    Tâmplar universal    1
    Zidar-rosar-tencuitor    1
    TOTAL RESITA    9

BOZOVICI    Sofer autocamion/masina de mare tonaj    1
    TOTAL BOZOVICI    1
    TOTAL JUDET    10

Angajatorii din sectorul Industria extractivă raportează planuri robuste de angajare cu o Previziune Netă de Angajare de +34%. Perspective puternice de angajare sunt anticipate în sectorul Construcţii şi în sectorul Industria Prelucrătoare, cu Previziuni de +27%. Prognoza pentru sectorul Hoteluri şi Restaurante se situează la un nivel sănătos de +25%, iar angajatorii din sectorul Comertul cu ridicata şi cu amănuntul raportează o Previziune de +22%. Previziunile pentru sectoarele Constructii, Industria Prelucratoare, Industria Extractivă şi Hoteluri şi Restaurante au atins cel mai ridicat nivel din 2008 până în prezent.

„Se observă semne de îmbunătăţire a activităţii de angajare la nivel regional şi la nivel de sectoare, indicând faptul că angajatorii sunt din ce în ce mai încrezători în revenirea pieţei forţei de muncă. Dat fiind acest context, ne aşteptam să vedem din ce în ce mai multe mişcări pe piaţă, întrucât foarte mulţi inidivizi au aşteptat semne de revenire înainte de a reîncepe căutarea unui loc de muncă ori a unor noi oportunităţi", a declarat Valentin Petrof, Country Manager al Manpower Romania.

Angajatorii din Vest raportează climatul cel mai favorabil angajărilor de la începutul studiului, în Trimestrul 2, 2008 până în prezent, cu o Previziune Netă de Angajare de +22%. Perspectiva s-a îmbunătăţit cu 12 puncte procentuale comparativ cu trei luni în urmă şi cu 18 puncte procentuale faţă de Trimestrul 3, 2010.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite