Tupeu de Moldova-Nouă: doi hoți au furat aproape o tonă de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoții de weekend s-au specializat pe cantități uriașe de fier vechi, atunci când vine vorba despre futuri. Cei care fură fier vechi nu se mai mulțumesc cu unul, două kilograme de „marfă”, ci fură sute de kilograme. Jandarmii au fost uimiți și ei când au găsit captura: 700 de kilograme de fier.

Patrula mixtă de ordine publică formată dintr-un jandarm şi un poliţist, ce se afla în misiune de patrulare  pe raza oraşului Moldova Nouă a observat în faţa unui centru de colectare  a fierului vechi o autoutilitară încărcată cu piese şi componente metalice, iar lângă aceasta doi tineri care la vederea oamenilor legii au început să aibă un comportament ciudat.

Întrebaţi de oamenii legii despre provenienţa materialului feros, cei doi nu au putut justifica provenienţa pieselor metalice. Aceştia au declarat că le-au găsit pur şi simplu pe marginea drumului, intenţionând să valorifice întreaga cantitate de aproximativ 700 de kg la un centru de colectare a fierului vechi din apropiere.

 „În urma celor constatate, oamenii legii le-au întocmit celor doi actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul în cauză întocmit fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Lucian Istrățescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite