EXCLUSIV: Șase persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon în condiții suspecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase persoane din Moldova-Nouă au ajuns la spital în condiții suspecte, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Oamenii s-au simțit rău și, azi dimineață, în jurul orei 5, au sunat la ambulanță, pentru ca medicii să îi consulte. Aceștia, însă i-au preluat de urgență și -au dus la spital pentru analize.

După ce un tânăr de 26 de ani din cartierul Muncitoresc și-a pierdut viața acum două săptămâni din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, astăzi, alte șase persoane au ajuns la spital și și-au văzut moartea cu ochii.

Oamenii au chemat ambulanța pentru că s-au simțit rău și în niciun caz că s-ar fi gândit că ar fi intoxicate. Analizele, însă, au confirmat acest aspect. Pacienții au fost reținuți câteva ore la unitatea spitalicească, după care cinci dintre ei au plecat acasă, pe picioarele lor.

„Cea de-a șasea persoană, o tânără de 26 de ani a rămas internată, dar starea ei s-a îmbunătățit față de momentul internării, iar acum se simte bine”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Pentru că la fața locului nu a fost vorba despre un incendiu, polițiștii cercetează acum cauzele care au dus la intoxicarea celor șase persoane. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite