Trei surori au fost la un pas de moarte, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scăpările de gaz de la o centrală termică improvizată au pus în pericol viața a trei de fete, de 16, 18 și 22 de ani. Cele trei surori au stat liniștite fără să știe că inhalează gazul toxic, până în momentul în care organismul a început să reacționeze. Norocul lor a fost fratele Sorin Dragomir, care numai ce se întorsese de la facultate.

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, când Marina, Petronela și Larisa se aflau singure acasă. Fetele și-au văzut liniștite de treabă, deși aveau o stare generală proastă, după cum spune fratele lor mai mare, care a ajuns în timp util acasă.

„Am venit acasă de la facultate, am stat de vorbă cu ele și la un moment dat una a început să vomite, alta a zis că se simte amețită și m-am gândit că numai de la monoxidul de carbon poate fi. Am chemat ambulanța, care a venit imediat”, a declarat Sorin Dragomir, fratele celor trei fete.

„Era un miros puternic de gaz, se simțea pe toată scara. Eu sunt verișorul lor și stau la ușa de alături. Sper că se vor face bine fetele. Bine că a venit cineva acasă și a putu să sune după salvare”, spune Ciocoi Gheorghe, verișorul celor patru tineri. 

„Când am ajuns la fața locului, două persoane au fopst conștiente, au colaborat, iar a treia a avut frisoane și a fost inconștientă, dar i-am acordat primul ajutor, iar până la spital și-a revenit. Toate sunt sub supraveghere medicală”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, asistenta Rodica Cazaciuc.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite