Cine sunt interlopii din Clisură, care au semănat teroare în rândul populației

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slavco Avram şi Remus Mogoşan au instaurat legea pumnului în localităţile din Clisura Dunării, iar acum plătesc cu libertatea pentru asta. Doi dintre interlopii care controlează localităţile cărăşene de pe malul Dunării au ajuns în cele din urmă să răspundă în faţa legii penale.

Slavco Avram, în vârstă de 40 de ani, a arătat în vara anului trecut, când a atacat poliţiştii de frontieră din Moldova Veche cu o sabie, că tupeul lor nu cunoaşte limite. Faptul că a umilit un om al legii şi că l-a atacat cu sabia l-a costat scump, mai precis, patru ani de închisoare.

Decizia Judecătoriei Moldova Nouă a fost atacată cu apel, însă şi magistraţii Curţii de Apel Timişoara au considerat că locul interlopului este în închisoare.

Remus Mogoșan, un bărbat de 37 de ani din Berzasca, înarmat până în dinţi, a ajuns şi el în arest. “Urmare a percheziţiilor ce-i aparţin acestuia, au fost găsite un pistol, un cartuş de vânătoare cu alice, cinci săbii tip ninja, un electroşoc şi o pereche de cătuşe”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Cu doar câteva zile înainte de a fi arestat preventiv, Mogoşan s-a ales cu un dosar penal pentru de ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite