Traficantul de arme, droguri și țigări rămâne în arestul poliției pentru 25 de zile. A fost prins cu ajutorul SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sârbul ajunge în faţa instanţei
Sârbul ajunge în faţa instanţei

Instanța de la Judecătoria Oravița a decis că anchetatorii au adunat sufieciente probe ca să îl țină în arest pe interlopul sârb Jozef Scjop, prins în flagrant în noapte de miercuri spre joi, în timp ce a băgat ilegal țigări în țară. Apărarea acestuia a declarat recurs, ceea ce înseamnă că traficantul va ajunge luni în fața magistraților cărășeni.

Jozef Scjop, bărbatul de 40 de ani care a ajuns în mâinile poliţiştilor de frontieră cărăşeni, este considerat a fi unul din primii trei furnizori de produse de contrabandă de la graniţa româno-sârbă şi are legături cu membrii grupării conduse de Marius Drăgan, interlopul care plănuia să-l bată pe procurorul Bucurică.

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au reuşit prinderea în flagrant a unui cetăţean sârb care încerca să introducă în ţară, peste frontieră, 1.000 de pachete de ţigări destinate contrabandei. „Potrivit sentinței pe care a dat-o instanța, bărbatul care a fost prins în flagrant rămâne în arest pentru 25 de zile”, a spus în urmă cu câteva momente procurorul George Bucurică.

Jozef Scjop, cetăţeanul sârb, în vârsta de 40 de ani, alimentează de ceva vreme Clisura Dunării cu ţigări, droguri şi chiar şi arme. “Ca urmare a unei operaţiuni realizate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin cu sprijinul SRI, în noaptea de 8 spre 9 iunie, a fost reţinut unul din principalii furnizori de ţigări de contrabandă, arme şi droguri de pe frontiera româno-sârbă.

Acesta, împreună cu alţi doi suspecţi, încercau să treacă fraudulos frontiera cu o cantitate de 200.000 de ţigarete. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, în sarcina sa reţinându-se infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei, contrabandă în formă calificată şi evaziune fiscală”, a declarat procurorul George Bucurică.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite