Interlopul “Ciulan” este la un pas de a fi închis din nou. Astăzi este prezentat instanței!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul Marius Drăgan ar putea ajunge din nou după gratii.
Interlopul Marius Drăgan ar putea ajunge din nou după gratii.

Interlopul Marius Drăgan, care a vrut să îl bată pe procurorul de caz de la Oravița ajunge astăzi în fața magistraților de la Oravița. După ce judecătorii de la Tribunalul Caraș-Severin au anulat decizia celor de la Oravița, Marius Drăgan este propus pentru arestare preventivă.

Soarta unuia dintre cei mai agresivi interlopi din zona Oravița este luată astăzi, din nou, în discuție de judecătorii care l-au mai reținut o dată, în urmă cu două săptămâni. Asta pentru că, magistrații de la Tribunalul Caraș-Severin i-au lăsat liberi pe membrii rețelei de contrabandă și le-au anulat decizia.

Lista condamnărilor pe care interlopul le-a primit în trecut pare interminabilă și arată că acesta este obișnuit să aplice Legea Pumnului, dacă este nevoie. “Între 1991 și 2002, a mai fost condamnat pentru furt calificat, ultraj, conducere fără permis, lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj”, a spus pentru “Adevărul de Seară Reșița”, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

La toate condamnările sale mai apar și acuze noi, pentru că Ciulan este acum acuzat de alte infracțiuni. “Persoana în cauză ste suspectă de contrabandă cu țigări, trafic cu migranți și înșelăciune”, spune și Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite