Două autospeciale și o ambulanță au intervenit de urgență pe Aleea Albăstrelelor din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniștea locuitorilor de pe Aleea Albăstrelelor a fost tulburată în această duminică, după ce cerul s-a înnegrit cu fum. O canapea uitată pe hol la etajul patru a luat foc din cauza unei țigări aruncate la întâmplare. Pompierii s-au deplasat la fața locului, ca de altfel și ambulanța.

În jurul orei 17.00, numărul unic de urgență 112 s-a înroșit din cauza apelurilor pe care le-au făccut oamenii ca să anunțe un incendiu. Două autospeciale s-au deplasat la fața locului, ca să stingă făcările.

A fost nevoie numai de intervenția uneia însă, iar ambulanța a plecat goală de la locul incidentului. Oamenii s-au alarmat degeaba, pentru că nu a fost vorba despre nimic serios. Neatenția însă, ar fi putut provoca pagube serioase.

“Ne-am speriat când am văzut că iese fum negru. S-a adunat tot deasupra blocului. Au dat cu ceva apă pompierii, dar din câte am înțeles nu a fost nimic grav”, spune reșițeanul Adrian Pompiliu, care locuiește în zonă. În doar câteva minute focul a fost lichidat, iar forțele de ordine au plecat de la locul intervenției.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite