Trei algerieni au trecut ilegal frontiera cu Serbia, dar s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera din Caras-Severin au retinut trei cetateni algerieni care au trecut ilegal frontiera de stat a Romaniei. Pentru că au părut suspecți, polițiștii i-au luat la întrebări, după care i-au condus la postul de la Oravița. Așa au aflat că oamenii și-ar dori azil politic.

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Oravita au desfasurat o actiune pe linia migratiei ilegale impreuna cu politisti din cadrul Postului de Politie Varadia. Astfel că, ieri în jurul orelor 15.30 au observat în zona de frontiera trei persoane care nu isi justificau prezenta in zona.

„Din primele cercetari a rezultat că persoanele in cauza sunt cetateni alegerieni si au intrat ilegal in Romania din Republica Serbia. De asemenea, cele trei persoane au solicitat azil in Romania fapt pentru care a fost informata structura competenta, O.R.I. Timisoara pentru demararea procedurilor specifice”, spune Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

Politistii de frontiera au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pe numele celor trei persoane pentru savarsirea infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite