Furtuna a paralizat orașul pentru jumătate de oră. Tramvaiele sunt blocate pe linie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IMNH a emis o avertizare de cod galben de ploaie pentru intervalul orar 14.30-16.30, care a vizat o cantitatea înseamnată de precipitații și vânt puternic. În doar câteva minute, ploaia a acoperit drumurile și a opturat vizibilitatea șoferilor care se aflau la volan. De asemenea, tramvaiele nu circulă.

UPDATE ORA 16.30 Pasaj inundat
Potrivit oficialilor de la ISU Semenic, pasajul care leagă centrul orașului de cartierul Muncitoresc este inundat. Chiar în aceste momente, o echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului, ca să înlăture apa și redea drumul spre acces.

ORA 16.00 Trafic paralizat

Furtuna puternică ce a lovit orașul în ultima oră i-a lăsat pe locuitori fără semnal la telefonul mobil și fără mijloace de transport în comun. Din cauza cantirății mari de apă care a căzut, de peste 20 de litri/metru pătrat, șoferii au fost obligați să tragă pe dreapta pentru că și-au pierdut vizibilitatea.
“Este un adevărat haos ce se întâmplă în zona Muncitoresc. Din cauza ploii nu mai vedem drumul.

image

Am oprit mașina în mijlocul șoselei și nu am mai putut să facem, nimic. Cred că este grindină”, spune Caius Szebin, un reșițean care locuiește în zona Muncitoresc și a fost prins în trafic de ploaia puternică. Din cauza unei căderi de curent și tramvaiele sunt blocate pe linie, în aceeași zonă. Echipele de la Prescom au ieșit imediat pe teren, ca să remedieze situația.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite