Hoție fără limite: Au furat tabla de la un sălaș din cartierul Cuptoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce jandarmii din Caraș-Severin au prins trei tineri care au furat salam și cârnați dintr-un supermarket, acum o altă gașcă, din care făcea parte inclusiv o femeie, s-a simțit atrasă de bucățile de tablă depozitate la un sălaș din cartierul Cuptoare. Cei trei hoți au fost văzut, iar planul lor a fost anihilat de intervenția poliției.

Polițiștii din Reșița au fost sesizați prin apelul unic de urgenţă 112 de un locuitor din cartierul Cuptoare despre faptul că mai multe persoane necunoscute i-au sustras tabla de la sălaşul său, cu un microbuz de culoare albă. În urma cercetărilor, autovehiculul a fost oprit în trafic pe strada Văliugului din oraș, fiind condus de Flavius Ovidiu, de 20 de ani. Împreună cu acesta, în microbuz se mai aflau o femeie de 41 de ani şi un alt bărbat, de 32 de ani, ambii din Reşiţa.

„La controlul efectuat în  microbuz s-au găsit patru bucăţi de tablă. Fiind întrebaţi despre provenienţa acestora, persoanele au recunoscut că le-au sustras din cartierul Cuptoare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al județului Caraș-Severin.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite