Ministrul Igaș a numit un nou şef la Poliţia de Frontieră Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Brașoveanu a fost deja delegat să ocupe funcția de inspector adjunct al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Caraș-Severin. Numirea sa a fost făcută de comisarul șef al IGPF, potrivit lui Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor din România. În ce privește numirea unui nou șef, aceasta este făcută direct de către ministrul de interne.

Subcomisarul Cristinel Şaptebani a fost împuternicit în funcţia de şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, în urma demisiilor a cinci ofiţeri cu funcţii de conducere, printre care fostul şef de inspectorat, cercetat în scandalul corupţiei din vămi.

Inspectoratul de Frontieră Caraș-Severin are şi un nou ajunct interminar, în persoana lui Ioan Brașoveanu.

“În urma evaluarii efectuate de Serviciul Control al I.G.P.F., șase ofițeri cu funcții de conducere din cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Caraș-Severin vor fi cercetați prealabil”, a declarat în această dimineață purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Fabaian Bădilă.

Acesta a adăugat că demisiile pe care le-au depus cei din conducerea de la frontieră au fost acceptate de mai marii de la București. Pe lista demisionarilor se regăsește și comisarul șef Cezar Bertea.

Pe lângă el, mai sunt și adjunctul șefului de inspectorat, șeful Sectorului P.F. Naidăș, adjunctul șefului Sectorului Naidăș și șeful Biroului S.C.T.F. din I.J.P.F. Caras Severin. 
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite