Traficanții de țigări de la granița cu Serbia nu pot fi opriți. Cazurile de evaziune fiscală se înmulțesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră au reușit să prindă în flagrant doi cetățeni români care transportau în apropierea frontierei de stat 6.300 de pachete de țigari. Cei doi contrabandiști de 26 și de 43 de ani, veneau dinspre Socol atunci când au fost observați de frontieriști. Au fost somați să oprească, iar marfa le-a fost confiscată.     

Polițiștii de frontieră de la Socol au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a doi cetățeni români care transportau țigări provenite și destinate contrabandei.

 “În jurul orelor 20.00 in timp ce supravegheau zona de risc, politistii de frontiera au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau dinspre localitatea Socol spre linia de frontiera. Dupa aproximativ 10 minute, cei doi s-au intors fiecare avand asupra sa doua sacose mari. Persoanele au fost somate verbal de catre politistii de frontiera si retinute dupa cativa metri. Dupa cercetarea zonei respective, au fost descoperite, pe malul râului Nera, încă două sacoșe”, a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

Cei doi bărbați au fost condusi la sediul S.P.F. Socol pentru cercetări în urma carora au fost identificați. Au 26 de ani și resprectiv  43 de ani și sunt domiciliați in județul Caraș-Severin. La verificarea celor șase sacoșe, a fost descoperită cantitatea de 6.300 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 50.400 lei.

“Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pe numele celor doi cetățeni români pentru săvârșirea infracțiunilor de: contrabandă și evaziune fiscală”, a adăugat purtătorul de cuvânt de la frontieră.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite