Autoturism urmărit de fisc în Italia, descoperit de polițiștii de frontieră din Caraș-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politiștii de frontieră cărășeni au descoperit un autoturism care figurează ca bun cautat pentru confiscare în Italia. Mașina a fost descoperită în trafic în zona Moldova Veche, în localitatea Radimna. Frontieriștii au găsit la volan un bărbat de 36 de ani, dar și un pasager de 21 de ani. 

Politiștii de frontieră de la Moldova Veche au oprit în trafic, pe raza localitatii Radimna un autoturism inmatriculat în Italia. Acesta era condus de un bărbat de 36 de ani. Alături de el se mai afla și un tânăr de 21 de ani, proprietar al autoturismului. Ambii sunt domiciliati în jud. Caras Severin .

“În urma verificarii prin Punctul de Contact Oradea și SIRENE a reiesit faptul că autoturismul în cauză figurează ca bun căutat pentru confiscare în Italia. Politiștii de frontieră au  indisponibilizat autoturismul marca DAIHATSU SIRION  fabricat în anul 2008, în valoare de aproximativ 9.000 euro, acesta fiind ridicat și depus la sediul I.J.P.F. Caraș-Severin , iar numitului T.S.S. i-au fost intocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infractiunii de furt”, a declarat Florin Crăciun, din cadrul Biroului de Presă al Poliției de Frontieră din Caraș-Severin.


Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite