350 de milioane de euro pot ajunge în Regiunea de Vest pentru proiectele oamenilor de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regiunea Vest a reuşit să contracteze 134 de proiecte cu fonduri europene. Valoarea totală a acestora este de aproximativ 350 de milioane euro. Din acești bani, 250 de milioane de euro reprezintă valoarea nerambursabilă a finanțării.  Regiunea de vest ocupă locul 1 la numărul de proiecte care au câștigat finanțarea.

Potrivit oficialilor de la Agenția de Dezvoltare Regională, mai mulți oameni de afaceri din Caraș-Severin, dar și instituții publice au ajuns la concluzia că fondurile europene îi poate ajuta în dezvoltarea investiției pe care au inițiat-o. Astfel că, în momentul de față, alte câteva sute de proiecte au trecut de preselecția inială și au ajuns în diferite faze de evaluare.

“397 de proiecte se află în diferite faze de evaluare şi selecţie sau precontractare, având o valoare totală a finanţării de aproximativ 774,91 milioane euro, dintre care aproximativ 562,61 milioane euro reprezintă valoarea finanţării nerambursabile”, a spus Miruna Vitcu, directorul Direcției de Resurse Umane și Comunicare din cadrul agenției. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite