Bărbatul care era în comă din cauza exploziei de la Oțelu-Roșu a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul service-ului auto a murit azi dimineaţă. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma exploziei de luni. Starea lui a fost gravă încă de la internare. Bărbatul, de 40 de ani, a fost angajat al societăţii care a sărit în aer.  Bilanțul tragediei crește la doi morți.

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara au constatat decesul pacientului adus în comă de la Oţelu-Roşu, în urma exploziei care a avut loc la service-ul auto, în după-amiaza zilei de luni. 

„Bărbatul avea 40 de ani. Starea lui era gravă. Era în comă încă de când a fost adus. Cu toate eforturile depuse de medici, pacientul nu a supravieţuit”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reşiţa, Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al SCJUT.

Bărbatul se afla în faţa service-ului în momentul în care a avut loc deflagraţia. Medicii au fost rezervaţi asupra şanselor sale de supravieţuire încă de când a fost adus la spital. 

Tânărul se simte bine
În ce priveşte starea celui de al doilea pacient internat la Timişoara, starea lui de sănătate este mai bună. „Starea lui s-a ameliorat, iar leziunile de arsură au început să se vindece”, a adăugat Liana Dacilescu.

Băiatul de 22 de ani a fost internat în stare gravă, cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului, la Casa Austria din Timişoara

Poveste cu ghinion
Seracin Adrian Nicolae, în vârstă de 22 de ani, a avut ghinionul să fie programat la service-ul din Oţelul Roşu pentru schimbarea unui bec la maşină. Fratele său, în vârstă de 24 de ani, l-a însoţit la service, ba chiar a încercat să îl prevestească de faptul că e posibil să se întâmple ceva rău, însă nu a fost băgat în seamă.

"A fost ceasul rău. Adi trebuia să meargă la service cu maşina ca să fie schimbat un bec. Fratele lui a condus maşina şi i-a spus că simte mirosul de gaz. L-a rugat să nu coboare din maşină, dar nu l-a asculat. Adi a făcut doi paşi şi a fost prins de flăcări.

Doctorii au spus că e ars rău. E un băiat bun şi nu merita una ca asta", spune cu lacrimi în ochi Ana Seracin, mama tânărului.




Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite