Mascații au descins în mai multe locații din Clisura Dunării și au reținut patru persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriștii au percheziționat mai multe case din comuna Zlatița și au confiscat mai multe bunuri, înscrisuri olograf și sume de bani. Patru persoane se află și acum la sediul inspectoratului de frontieră, unde le dau explicații anchetatorilor. Cel mai probabil, acestea vor ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.   


UPDATE ORA 9.00 O persoană, acuzată de contrabandă
O singură persoană a fost retinută pentru 24 de ore în urma audierilor de la sediul Poliției de Frontieră. Bărbatul are 33 de ani și este domiciliat în localitatea Zlatița. "În sarcina persoanei s-au reținut infracțiunile de contrabandă în formă calificată și evaziune fiscală, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă", a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor din Caraș-Severin.

UPDATE ORA 8.00 Audieri la poliția de frontieră
Clisura Dunării a fost, din nou, împânzită de mascați în cursul nopții. La această oră, cele patru persoane care au fost săltate de mascați sunt încă anchetate de procurorul de caz, George Bucurică. “Rămâne de văzut dacă persoanele care au fost reținute vor fi prezentate instanței sau dacă vor pleca acasă”, a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al IJPF Caraș-Severin.

Revenim cu amănunte !

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite