O bucată de deal s-a surpat peste două persoane care căutau fier vechi: una a murit și alta e la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două femei căutau fier vechi în zona Lend din Reșița, în zona fostului depozit de fier vechi al TMK. Malul râului Bârzava s-a surpat peste ele, atunci când acestea au început să sape în căutările lor. Pompierii sunt la fața locului și fac cercetări. Încearcă să scoată de sub pământ trupul strivit al femeii.

Ora 14.00 „Cea de a doua victimă a decedat“

În ciuda eforturilor medicilor, Daniela Ciontu a decedat. Femeia a suferit o mulţime de fracturi şi contuzii care i-au fost fatale. „Cadavrele vor fi transportate la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

UPDATE ORA 11.30    "Șanse minime de supraviețuire"

Apelul de urgenţă a fost făcut la ora 10.22, iar Cosmin Librimir, a fost medicul pe ambulanţa care a transportat-o la spital pe Daniela Ciontu, de 32 de ani. „La ora 10.30 am ajuns la faţa locului. Ceea ce pot să spun este că femeia are şanse minime de supravieţurie“, a declarat Cosmin Librimir.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

0RA 10.00   Malul Bârzavei s-a surpat

 "Cele două femei au 30 și 32 de ani. Acestea căutau fier vechi pe care încercau să îl scoată dintr-un mal al râului Bârzava, moment în care malul s-a surpat peste ele. Acolo este, de fapt, un fost depozit de fier vechi", a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Două ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Una dintre ele s-a întors la spital cu femeia rănită, dar șansele ei de supraviețuire sunt minime.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite