După ce reșițenii din cartierul Micro I au stat aseară o oră fără curent, astăzi alte două localități sunt în întuneric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brusc, câteva mii de locuitori din cartierul Govândari au rămas aseara fără curent. Dacă echipajele de la Enel au rezolvat pe alocuri avaria produsă, iar în Micro 3 și 4 a revenit energia electrică, câteva sute de cetățeni din Micro I au stat o oră fără lumină. Oamenii s-au declarat nemulțumiți.

După pana de curent de aseară, care a afectat cartierul Govândari, astăzi, locuitorii din alte două localități trebuie să înfrunte lipsa alimentării cu energie electrică. Este vorba despre Mehadia și Cuptoare. Oficialii de la Enel vin cu lămuri despre ceea ce se întâmplă cu întreruperile de curent.

"Din cauza condiţiilor meteo deosebite, în data de 12.04.2011, în jurul orei 21.17, în staţia 110 kV/20kV Câlnic din Reşiţa a fost înregistrată o avarie la douã cabluri electrice de 6 Kv . Avaria a afectat un număr de 19 posturi de transformare ce alimenteazã agenţi economici şi consumatori casnici din zonele : Calea Timişorii, Aleea Roman, Bd. Muncii . Echipele Enel Distribuţie Banat – Zona Mt Jt Reşiţa au intervenit cu operativitate pentru remedierea avariei însă din cauza complexităţii lucrării care a trebuit efectuatã, alimentarea cu energie electricã a tuturor consumatorilor afectaţi a fost posibilă dupã aproape 3 ore în cursul aceleaşi seri.

Astãzi, din cauza tãierii ilegale a unui pom care a cãzut pe linia electricã aerianã LEA 20kV  Luncaviţa, la ora 10.05 a fost afectatã alimentarea cu energie electricã a 2 localitãţi din zonã -  Cuptoare şi Mehadica - precum şi 6 posturi de transformare. Având în vedere cã au fost necesare lucrãri de înlocuire a conductorului şi a consolelor rupte, realimentarea consumatorilor din zonele afectate a fost posibilã la ora 13.30", a declarat Bodgan Micu, purtătorul de cuvânt al SC Enel Distribuție SA.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite