EXCLUSIV: Un tânăr de 32 de ani a fost ucis cu sânge rece în mijlocul străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crima a avut loc azi noapte, în localitatea Poiana, din aproiere de municipiul Caransebeș. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul de 32 de ani, se îndrepta spre casă, alături de un prieten, dar liniștea le-a a fost tulburată și în scurt timp a izbucnit scandalul, care s-a terminat cu o crimă violentă.

Bărbatul de 32 de ani se întorcea spre casă, însoțit de un prieten de al său. La un moment dat, a fost abordat pe stradă de 3 localnici, din aceeași familie: tatăl, fiul și ginerele. Cei trei, supărați foc, i-au cerut explicații tânărului, referitoare la un conflict avut acum câteva luni. Victima a scos un briceag și l-a înjunghiat pe unul dintre cei trei, după care ceilalți au tăbărât cu câțiva pari peste victimă. 

Tânărul a fost lăsat balta de sânge și s-a stins imediat. De bătaie nu a scăpat nici prietenul victimei, care îl însoțea, dar aceata a fost lovit superficial. Polițiștii și criminaliștii s-au deplasat imediat la fața locului ca să recolteze probe și să declanșeze ancheta. Prietenul victimei este internat la Spitalul Municipal din Caransebeș, iar ceilalti doi sunt retinuți de poliție.

În prezent, cercetarile se fac sub directa coordonare a prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Criminaliștii au ridicat mai multe probe, printre care și un par. Aceasta este una dintre cele mai șocante crime care a avut loc în județul Caraș-Severin, din cauza violenței manifestate în mijlocul străzii, fără nicio reținere.

Revenim cu amănunte !

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite