Cercetări extinse în cazul contrabandiștilor de pe Tușnad. Încă șase persoane sunt vizate de anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au extins ancheta în cazul contrabandiştilor de ţigări care locuiesc pe Aleea Tușnad, astfel că, încă şase persoane vor răspunde în faţa legii penale. Numărul total al persoanelor cercetate în dosarul de contrabandă, furt, evaziune fiscală şi trecere frasuduloasă a frontierei a ajuns la 19.

“În această lună, Parchetul de pe lângă Judecatoria Oravița a dispus prin ordonanță, extinderea cercetărilor față de 6 cetățeni români, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, domiciliați în municipiul Reșița, implicați în activitățile infracționale desfașurate la frontiera cu Serbia în perioada noiembrie-decembrie 2010”, a spus în această dimineață Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

Acuzați de contrabadă
Infracțiunile de care sunt acuzate cele șase persoane sunt furt calificat, contraband în formă calificată, evaziune fiscală și trecere ilegală a frontierei de stat. Patru din cele sase persoane au fost aduse la sediul I.J.P.F.

Caras-Severin pentru cercetari, iar două sunt căutate încă. Dacă polițiștii nu le dau de urmă, acestea vor fi date în urmărire. În altă oridine de idei, liderul grupului, Mario Popeţi, a scăpat de al cincilea mandat de arestare preventivă emis pe numele său.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite