Contrabandista care a lovit-o pe polițista de frontieră avea țigările lipite de corp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 24 de ani care a dat startul unui scandal la granița cu Serbia s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și contrabadă, dar și cu o amendă de 5.000 de lei. Ca să treacă granița fără să aibă probleme, contrabandista și-a lipit țigările, pe care a vrut să le bage în țară, de corp. 

Ca să scape de controlul vameșilor și al polițiștilor de la frontieră, contrabandiștii au găsit o metodă nouă de introducere în țară a tutunului netimbrat: lipirea țigărilor de corp. Controlul amănunțit a scos la iveală că tânăra certăreață avea nu mai puțin de 23 de pachete

CITEȘTE ȘI: Polițistă de frontieră agresată de o contrabandistă la Vama Naidăș


“Existând suspiciuni că persoanele în cauză ar introduce în țară bunuri accizabile, persoana de sex feminin fiind cercetată în alte patru dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, s-a dispus efectuarea unui control amănunțit”, a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al IJPF Caraș-Severin.

În momentul în care s-a încercat efectuarea controlului amănunțit de către politiștii de frontieră, persoanele au devenit agresive adresând injurii și amenințări celor doi agenți de politie, care se aflau în Punctul Vamal. Femeia a folosit inclusiv forța fizica lovindu-o pe polițista de frontiera care trebuia să efectueze controlul. În urma incidentului a rezultat ruperea buzunarului de la uniforma polițistei.

“Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoritatea vamală a aplicat o amendă în valoare de 5.000 lei”, a adăugat purtătorul de cuvânt.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite