Geniile în matematică se întrec în idei la concursul „Traian Lalescu” din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni elevi la matematică din Regiunea de Vest vin sâmbătă să ia parte la concursul de matematică “Traian Lalescu” din Reșița. Premierea celor mai buni participanți are loc mâine. Peste 150 de elevi se întrec în genialitate matematică.

În acest weekend, în Caraş – Severin are loc a 15-a ediție a Concursului interjudeţean de matematică „Traian Lalescu”, la care participă 160 de elevi şi peste 50 de profesori din judeţele Arad, Caraş Severin, Hunedoara şi Timiş. Competiția are loc la Reșița pentru că, odată la 4 ani, fiecărui judeţ îi revine sarcina, din ce în ce mai dificilă, de a organiza manifestarea.

Apel la finanțare
„Mijloacele financiare de care dispune învăţământul sunt, dupa cum se stie, din ce în ce mai mici. Se fac mari eforturi din partea organizatorilor pentru constituirea fondului necesar cazării si mesei participantilor, precum si premierii celor mai buni elevi.

Suntem conştienţi că toată lumea e afectată de criza economico-financiară, însă noi încercăm și rugăm pe cei ce doresc să investeasca în educație, pe cei care pot si cred că merită a acorda atenţia cuvenita unui astfel de eveniment sa ne sprijine financiar si material printr-o sponsorizare oricât de mică”, a declarat Tudor Deaconu, directorul Casei Corpului Didactic din Caraș-Severin. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite