Tendințe la frizurile din această primăvară. Stiliștii vin cu recomandări pentru sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stiliștii agreează lucrurile simple pentru acest sezon. Frezurile geometrice sunt preferate în defavoarea tunsorilor alambicate sau al părului lăsat să cadă pe umeri. Tendințele generale de culoare sunt roșu intens și blond foarte deschis. Deși suntem în prag de sărbători, coafurile din Reșița au rezervări, dar lipsește aglomerația din alți ani.

Tunsorile foarte scurte cu freze geometrice, abstracte, ușor futuristice au câștigat teren în acest an, potrivit stiliștilor reșițeni. Cei care le fac frumoase pe reșițence spun că cele care le calcă pragul preferă să fie în pas cu moda și când vine vorba despre culoare și despre tunsoare. Tendințele generale la culori sunt roșu intens, dar și blond foarte deschis cu reflexe îndrăznețe.

Prețurile pentru o tunsoare pleacă de la 18 lei pentru părul scurt, dar acesta poate ajunge până la 200 de lei, dacă părul este lung și trebuie decolorat și vopsit. Multe dintre reșițence preferă permanentul întins, ultima fiță în materie de freze. “Permanentul întins este foarte căutat. O astfel de operațiune durează cam 3-4 ore, în funcție de lungimea părului, dar și de desimea lui. Numai 30-40 de minute durează pieptănatul cu o soluție pentru îndreptare. Sunt destule cliente care apelează la acest subterfugiu, ca să renunțe la veșnica placă”, spune specialistul în coafuri, Iulian Toninchi. Acesta vine cu recomandări pe care orice tânără ar trebui să le respecte.

“Trebuie să ținem cont de tendințele generale din acest an, dar ele nu trebuie urmate cu strictețe. Tunsoarea scurtă o poți alege numai dacă te avantajează. Ideea este să adaptezi liniile generale la propria personalitate, în funcție de cum te simți și arăți mai bine. Toate acestea însă, trebuie testate până când găsești soluția ideală”, a adăugat Iulian.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite