Sugestii pentru petrecea timpului liber la Reșița în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile din Reșița vin cu oferte pe toate gusturile pentru acest final de săptămână. Muzica anilor 80, rock sau dance și dansatoare sexy, toate vă stau la dispoziție în funcție de preferințele pe care le aveți. Nu ezitați și nu mai stați pe gânduri. Se dă tonul la distracție.

Bambbo Studio One din municipiu te aşteaptă cu multe surprize la sfârşitul acestei săptămâni. Astăzi, este Night Party, cu animatoare super sexy şi multă muzică bună. Biletul de intrare costă cinci lei.

Pentru cei care vor seri în stil 80, BaRock vă stă la dispoziție inclusiv duminică cu muzică de calitate. Și Rock Caffe Reșița este deschis pentru cei care îndrăgesc muzica rock. Intrarea este liberă atât la BaRock, cât și la Rock Caffe.

Slujbe la toate bisericile
Credincioșii care vor să marcheze momentul prin rugăciune au și ei opțiunea de a face în liniște acest lucru, chiar în prezența Prea Sfiiției Sale Lucian, Episcopul Caransebeșului. “În acest an, sărbătoarea de Sfântul Gheorghe se decalează pentru luni.

PSS Lucian va fi prezent la Reșița, la Biserica Sf Arhangheli Mihail și Gavril (din centrul orașului). Cu această ocazie, Prea Sființia Sa va binecuvânta lucrarea de restaurare a unei picturi, la care au contribuit preotul bisericii și credincioșii”, a precizat protopopul Reșiței, Nicolae Mirișan. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite