Șaizeci de familii au rămas în întuneric din cauza unui hoț de cabluri electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Anina au întocmit chiar și un dosar penal pentru furt calificat, pe numele bătrânului de 62 de ani, care a făcut "năzbâtia". Asta după ce, telefonul lor s-a înroșit de numărul mare al plângerilor pe care le-au făcut localnicii din oraș. Nu mai puțin de 60 de familii au rămas pentru două ore în beznă, din cauza hoțului buclucaș.

Agenții au avut surpriza ca unul dintre hoți să fie chiar în vârstă. Bărbatul, de 62 ani, avea asupra sa patru cabluri electrice din aluminiu în lungime de 12 metri liniari, sustrase de la o societate comercială de pe strada George Coşbuc. Bărbatul a cauzat un prejudiciu de aproximativ  3000 de lei.
“În urma sustragerii cablului aproximativ 60 de familii au rămas fără curent electric pentru circa două ore”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Au furat și la Caransebeș
Și polițiștii din Caransebeş au fost sunați să intervină că mai multe persoane au intrat într-o casă de pe strada Muntele Mic, de unde au furat mai multe bunuri.  Așa, au ajuns agenții să îl depisteze pe tânărul de 19 ani, care a pătruns prin efracţie în imobil de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 2 600 de lei. “Poliţiştii au reuşit recuperarea bunurilor şi le-au predat părţii vătămate. Şi în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

La furat de ulei
Agentul de pază al unui supermarket, tot din Caransebeş, le-a dat o mână de ajutor poliţiştilor și a reținut un bărbat care a sustras din magazin un bax de şase litri de ulei. În vârstă de 36 ani, acesta a furat uleiul, după care l-a vândut pentru suma de 24 de lei, revenind după aproximativ 30 de minute în incinta societăţii. A doua oară însă, agentul de pază l-a reţinut până la sosirea poliţiştilor.
“Şi de această dată prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate”, spune Ancuța Cărbunaru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite