EXCLUSIV: Un cabinet medical a fost vandalizat, iar ştampilele doctorului furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliana Luca a rămas fără ştampilele cabinetului medical
Liliana Luca a rămas fără ştampilele cabinetului medical

Medicul de familie Liliana Luca a fost șocată în cursul acestei dimineți, când a avut surpriza să se trezească cu cabinetul medical privat, vandalizat. Femeia a găsit ușa deschisă. A intrat speriată în cabinet să vadă ce lipsește. Aparatura era intactă, la locul ei. Hoțul a furat numai ștampilele medicului.

Cabinetul medical al doctorului de familie Liliana Luca a fost spart în cursul nopții, iar când s-a dus la serviciu, femeia a găsit ușa larg deschisă. „Nu am înțeles ce s-a întâmplat și m-am speriat foarte tare.

Asta, mai ales, că aparatura din cabinetul medical valora câteva mii de euro. Am intrat în cabinet și am văzut că aparatura este întreagă și la locul ei”, a declarat medicul Liliana Luca. Banii din încasări, de asemenea, erau la locul lor.


Medicul de familie a rămas fără cele trei ştampile pe care le deţinea.

Două dintre ştambilele furate din cabinet

Privind în detaliu, însă, medicul de familie a observat că îi lipsesc trei ștampile. „Nu îmi închipui pentru ce au furat ștampilele. Una dintre ele nici măcar nu o mai foloseam”, a adăugat medicul. Liliana Luca a sunat de urgență la poliție, iar agenții s-au deplasat la fața locului, ca să ia amprentele.

„Poliția Municipiului Reșița continuă cercetările în vederea descoperirii autorilor”, a declarat Dan Bortiș, șeful de cabinet al Biroului de Relații cu presa, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite