Tinerii care vor să își cumpere calculatoare primesc 200 de euro de la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin Programul „Euro 200“ se dau bani pentru liceenii care vor să își cumpere calculatoare și în acest an. Prin urmare, aceștia să pot cumpăra o unitate, ca să lucreze în condiții modeste. Ajutorul de la stat îl primesc atât elevii, cât şi studenţii învăţământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani.

Singura condiție impusă de “Euro 200” este ca veniturile brute lunare să fie de maximum 150 de lei pe membru de familie. Depunerea cererilor pentru acordarea sprijinului financiar se va face în perioada 1-21 aprilie 2011 la secretariatele şcolare.

În perioada 19 aprilie-19 mai, dosarele vor fi verificate şi se vor realiza anchete sociale de către comisiile sociale. La data de 31 mai, ministerul va afişa pe site-ul propriu lista cu cererile eligibile, iar până la 3 iunie, cei care au depus cereri vor afla dacă vor beneficia de cei 200 de euro pentru a-şi cumpăra un calculator.

Bonurile valorice vor fi eliberate între 24 iunie şi 30 iulie, iar calculatoarele vor fi achiziţionate între 24 iunie şi 30 august. Familiile vor trebui să completeze suma pentru cumpărarea calculatorului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite