Poliţiştii au aplicat sute de amenzi pentru vitezomanii cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rutieriștii au aplicat zeci de amenzi vitezomanilor de pe şosele din judeţ. Doar la ultima acţiune, aproape 600 de șoferi au fost amendați. Suma totală a amenzilor depăşeşte 50.000 de lei. Aproape 20 de şoferi sunt, de astăzi, pietoni pentru că au apăsat pedala de acceleraţie peste limita legală.

În aceste zile, politiştii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin au desfăşurat acţiuni pe şoselele judeţului. Dotaţi cu aparate radar, poliţiştii au aplicat zeci de amenzi celor care au apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât limita legală. “Au fost aplicate 574 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat şapte infracţiuni. Suma la care se ridică valoare sancţiunilor depăşeşte 50.000 de lei. Dintre cele 574 de sancţiuni, un număr de 467 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte trei pentru nerespectarea normelor legale referitoare la depăşire”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.
La ultima acţiune poliţiştii au suspendat 17 permise. ”Şi în perioada următoare, radarele vor fi prezente în trafic pentru prevenirea şi combaterea nerespectărilor regimului referitor la circulaţia pe drumurile publice”, a mai spus purtătoarea de cuvânt.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite