Weekend bahic pe drumurile naţionale din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi şoferi din Reşiţa şi Caransebeş au fost surprinşi cu o concentraţie serioasă de alcool în sânge pe drumurile publice. Cu tupeu şi fără să stea prea mult pe gânduri, şoferii au urcat la volan şi şi-au văzut de treabă pe drumurile publice. 

În timp ce agenţii rutieri ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Tribunalului din Caransebeş, au oprit pentru control un autoturism.

În urma verificărilorpe care le-au făcut, au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 34 ani, iar la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto a fost condus la Spitalul de Urgenţă Caransebeş în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar acesta a refuzat”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor cărăşeni.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru că şoferul a refuzat să se supună recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cu tupeu la volan şi la Reşiţa

Azi dimineaţă, în jurul orelor 03.30, poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 26 ani, în timp ce conducea pe strada Traian Lalescu din Reşiţa un autoturism, cu o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, spune Ancuţa Cărbunaru.

Aptă, dar cu dosar penal
Tot la acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri din Caransebeş, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Racoviţa din municipiu, au oprit pentru control un autoturism.

Ei au constatat că autorizaţie de circulaţie provizorie a maşinii a expirat în urmă cu trei zile. Şoferiţă de 43 de ani, care se afla la volan, s-a ales cu dosar de cercetare penală, pentru că a condus un autovehicul neînmatriculat.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite