Circulația pe Drumul Național 58 este blocată, din cauza unui accident, cu mai multe persoane rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulația pe drumul care leagă Reșița de Bocșa este blocată de mai bine de jumătate de oră, din cauza unui accident rutier, care a avut loc chiar la ieșirea din orașul Bocșa, la stația Petrom. Deși este duminică, șirul de mașini se întinde pe o lungime de câțiva kilometri.

UPDATE ORA 13.30 Jandarmul a provocat acccidentul

Deși informația nu este confirmată oficial de niciuna din autoritățile statului, se pare că jandarmul Gheorghe Badea, de 37 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu o mașină care circula regulamentar. Acum el riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE ORA 13.00 Starea victimelor s-a stabilizat

Potrivit oficialilor de la Serviciul Județean de Ambulanță, niciuna dintre cele patru victime ale accidentului nu se află în stare gravă. "O fetiță de 14 ani s-a ales cu fractură de femur, un alt pasager are fractură la degete, iar șoferul mașinii care circula regulamentar s-a ales cu glezna dreaptă ruptă", a declarat asistentul Mariana Covela. Jandarmul care, se pare că a provocat accidentul s-a ales cu o plagă superficială la cap.

UPDATE ORA 10.00 Victimele sunt la spital

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Reșița, ca să primească îngrijiri medicale. Din surse neoficiale, se pare că în accidentul de la Bocșa a fost rănit un jandarm. Autoritățile nu comentează ceea ce s-a întâmplat și nu dau niciun detaliu despre accident, cel puțin deocamdată.

UPDATE ORA 09.30 Circulație deviată

Potrivit martorilor oculari, în accidentul rutier au fost implicate două mașini: un Golf de culoare neagră și o Dacie Logan combi. Cele două mașini s-au ciocnit frontal, iar dacia a fost proiectată într-un camiont cu lemne, oprit pe marginea drumului. "Golful este distrus aproape în totalitate. Sunt șocat de ceea ce văd", spune martorul ocular. Circulația s-a reluat prin parcarea spălătoriei de vis-a-vis de benzinărie, dar se circulă bară la bară.

UPDATE ORA 09.00 Circulație bolcată

Din primele informații, se pare că la fața locului s-au deplasat trei ambulanțe pentru că este vorba despre o persoană încarcerată și mai multe rănite. „Este blocat traficul, cred că este destul de grav”, spune Andrei Mirea, un martor ocular al accidentului.

Revenim cu amănunte !

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite