Un vitezoman a condus beat o mașină cu numerele de înmatriculare expirate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii din Bozovici s-au prezentat azi noapte de urgență în comuna Borlovenii Noi, unde s-a produs un grav accident rutier, din cauză că o mașină a ajuns într-un stâlp de joasă tensiune, după ce a intrat în coliziune cu un TIR care staționa pe marginea drumului.  Teribilul accident a avut loc pe un drum communal.

Un șofer de 41 de ani a uitat să adapteze viteza la condițiile de drum, iar pentru că din acest motiv a pierdut controlul mașinii sale, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționară. Mașina a fost proiectată într-un stâlp de joasă tensiune, care se afla pe marginea drumului, și care a fost distrus.

“În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a pasagerului B.EREMIA, de 45 ani, care a fost transportat la Spitalul Bozovici iar ulterior la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale”, a declarat în această dimineață Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Infracțiuni cât cuprinde
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei. Mai mult decât atât, în urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul condus de către M.ION avea valabilitatea numerelor provizorii de înmatriculare expirată de la finele lunii ianuarie.

“În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi distrugere”, a adăugat purtătorul de cuvânt.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite