Trei pasageri au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident
Accident

Poliţia Băile Herculane a fost sesizată aseară, prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Mehadia, soldat cu rănirea mai multor persoane. Un bărbat de 61 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat într-un microbuz ce transporta persoane și circula regulamentar.

Bărbatul, de 61 ani, din Mehadia, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Orşova, iar la intersecţia cu ACH Mehadia, s-a angajat în efectuarea unei manevre de virare la stânga fără să acorde prioritate unui microbuz, condus regulamentar de un bărbat de 41 ani, din Drobeta – Turnu – Severin.

Microbuzul aparţinea unei societăţi comerciale din Drobeta – Turnu -Severin şi transporta persoane. „În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto I.MARIN, a pasagerului T.VALERIAN, de 48 ani şi rănirea uşoară a pasagerului I.SANDU, de 56 ani, ambii pasageri în autoturismul condus de I.MARIN. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Drobeta – Turnu –Severin pentru îngrijiri medicale, persoanele rănite grav rămânând internate”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului de microbuz rezultând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite