O femeie gravidă a pierdut sarcina, în timp ce trecea strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În numai două luni, polițiștii de la rutieră s-au confruntat cu două cazuri de șoferi care au lovit pietonii și au fugit de la locul accidentului. Dacă la începutul lunii octombrie, o tânără reșițeancă a lovit o bătrână în zona Moroasa, după care a fugit, luni seară Cristian Dănuț, de 28 de ani, a spulberat o gravidă, care a pierdut sarcina.

Tragicul eveniment s-a petrecut luni seara, pe o trecere de pietoni din orașul Caransebeș. Cristian Dănuț, din Păltiniș, are 28 de ani, dar el nu a considerat de cuviință să oprească mașina, după ce a accidentat o minoră de 17 ani, gravidă. Tânăra urma să aibă gemeni, însă verdictul medicului i-a spulberat visele.

„Din primele cercetări, se pare că tânăra a fost însărcinată, iar în urma accidentului, aceasta a pierdut sarcina gemelară”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Tânărul a fost descoperit de polițiști. Agenții i-au întocmit în această dimineață dosar penal pentru vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului.

Primul caz a șocat Reșița
Nesimțirea și lipsa de respect față de victimele nevinovate a uimit și comunitatea din orașul de pe Bârzava. La începutul lunii octombrie, o șoferiță a acroșat o bătrână pe trecerea de pietoni din Moroasa, după care a dispărut. Femeia s-a deplasat singură la spital, ca să ceară ajutorul medicilor. La câteva zile după accident, s-a predat și șoferița, care a declarat că nu a sesizat că a lovit pe cineva cu mașina. Și aceasta s-a ales cu dosar penal.

Avertizare cu dosar penal
Polițiștii îi sfătuiesc pe cei care au în minte să fugă de la locul accidentului să nu asculte impulsul de moment, care îi face să acționeze în acest fel. „Le atragem atenția că părăsirea locului accidentului înseamnă o infracțiune în plus, pe lângă dosarul penal de producere a unui accident în urma căruia rezultă vătămarea corporală a uneia sau mai multor persoane.

Șoferii implicați în astfel de accidente pot descrie circumstanțele în care a avut loc accidentul, iar împrejurările le pot fi chiar favorabile în anumite situații. În plus, efortul lor de a părăsi locul faptei nu duce nicăieri, pentru că în cele din urmă sunt, oricum, identificați”, subliniază Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite