O tânără de 18 ani a condus cu viteză și a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa de experiență și viteza excesivă au dus la producerea unui grav accident rutier, soldat cu patri victime. Partea bună a lucrurilor este că toate persoanele au scăpat cu viață și cu răni ușoare. Accidentul a avut loc la ieșirea din Obreja spre orașul Oțelu-Roșu.

Polițiștii din Caransebeş au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc azi noapte, pe DN 68 în afara localităţii Obreja. “În timp ce o tânără, în vârstă de 18 ani, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, din cauza vitezei excesive şi lipsei experienţei (a obţinut permisul în urmă cu doar două luni) a intrat în coliziune cu un autovehicul din faţa sa condus de către S.RUSALIN, de 66 de ani”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. 

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani a fost proiectat în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un arbore cu partea laterală a maşinii, iar autovehiculul condus de tânără a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu partea laterală de capul unui podeţ din beton oprindu-se în şanţ.

“Mai multe persoane au fost rănite în accident, respectiv tânăra conducătoare a fost rănită uşor fără a necesita internarea, pasagerii de 41 de ani, de 64 de ani, de 29 de ani şi de 9 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de bărbat, au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale, unde au rămas sub supraveghere medical”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite