Drumul Morții a făcut patru victime, care au ajuns la spital. Printre acestea se află și o minoră de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 1 mai, în jurul orei 04.00, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 6 şi soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. Mașina a fost condusă de un bărbat de 40 de ani, care a pierdut controlul volanului, după ce a văzut în mijlocul drumului o anvelopă, pe care a încercat să o evite.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în timp ce șoferul, de 40 de ani, conducea un autoturism pe raza localităţii Bucoşniţa, din direcţia Caransebeş spre Orşova, a observat că pe sensul său de mers se află o anvelopă, a pierdut controlul vehiculului, a pătruns pe contrasens răsturnându-se în afara părţii carosabile.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a patru pasageri, de 37 de ani, de 30 de ani, de 24 de ani şi a unei minore, în vârstă de doi ani. Toţi au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş pentru a li se acorda îngrijiri medicale”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș-Severin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite