Circulația pe DN 58 a fost blocată timp de două ore din cauza unui grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șirul de mașini s-a format pe o lungime de trei kilometri în ambele sensuri de mers.
Șirul de mașini s-a format pe o lungime de trei kilometri în ambele sensuri de mers.

Drumul Național 58, care leagă Reșița de Caransebeș a fost blocat pe ambele sensuri de mers din cauza unui tir, care s-a răsturnat în șanț. Din primele cercetări, se pare că cel care se afla la volan a pierdut controlul mașinii, autoutilitara răsturnându-se și blocând circulația pe ambele sensuri.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 16,30.Tirul s-a răsturnat într-o curbă, chiar înainte de intrarea în localitatea Soceni, traficul fiind paralizat. Salvatorii de la descarcerare s-au chinuit mai bine de o oră să îl scotă pe conducătorul auto dintre fiarele contorsionate.

Echipele de pe Ambulanță l-au preluat imediat pe șofer, care a fost conștient pe toată perioada intervenției pompierilor. Din prima examinare, bărbatul s-a ales cu o ublă fractură la ambele picioare.


Echipa de descarcerare s-a chinuit mai bine de o oră să îl scotă pe șofer din mașină. 

Circulație blocată pe DN 58

Din cauza tirului răsturnat, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers. Atât înspre Reşiţa, cât şi spre Caransebeş, s-au format cozi pe mai bine de trei kilometri. Nervii șoferilor au fost întinși la maximum.

image

„Stăm aici de mai bine de o oră și ne grăbim, pentru că astăzi trebuie să ajungem până la Cluj. Nu avem ce să facem, măcar sperăm ca șoferul să scape cu viață”, a declarat pentru „Adevărul de Seară Reșița”, Astrid Covaci, o conducătoare auto din județul Arad.

„Polițiștii încă cercetează îmrejurările în care s-a produs accidentul, ca să vadă cu exactitate care au fost cauzele”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite