GALERIE FOTO Două tiruri s-au ciocnit la Caransebeş. Şoferul bulgar este în stare gravă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto accident: IPJ Caraş-Severin
Foto accident: IPJ Caraş-Severin

Locuitorii din municipiul Caransebeş s-au speriat zdravăn azi dimineaţi, când două tiruri s-au ciocnit pe Strada Severinului din oraş. Oamenii spun că rar au ocazia să vadă aşa ceva. Şogferul bulgar a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt tir. Bulgarul este  în stare gravă la spital.

Milo Velyan, de 57 ani, cetăţean bulgar, îşi conducea tirul  din direcţia Orşova şi a intenţionat să traverseze municipiul Caransebeş, însă pe Strada Severinului, neprevăzutul l-a băgat în spital. Şoferul a adormit la volan, din cauza oboselii, şi a pierdut controlul volanului.

Acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor, care a fost condus regulamentar de T.ION de 39 ani, din Drobeta Turnu Severin.
“În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului de cetăţenie bulgară, care a fost internat la Spitalul Municipal Caransebeş”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. “În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite