De astăzi, patru autobuze noi au intrat pe traseu și circulă pe drumurile din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși cele opt autobuze pe care le-a cumpărat Primăria stau în garajul de la fostul Urban mai bine de două luni, de opt martie, societatea de transport le-a pus în mișcare. Nu pe toate, ci doar patru dintre ele, pentru care a reușit să obțină autorizația de circulație de la Registrul Auto Român.

“De ast[zi, patru autobuze au ieșit pe traseu. Urmează ca în perioada imediat următoare să fie rezolvate și ultimele detalii cu privire la celelalte patru”, a declarat în această dimineață Gheorghe Marchiș, directorul SC Prescom SA.

Reamintim că autobuzele au fost cumpărate de Primăria Reșița încă din luna ianuarie a acestui an, cu suma de circa 100.000 de euro. Mijloacele de transport în comun au fost ținute sub cheie, departe de piciorul călătorilor întrucât acestea ar fi trebuit puse în legalitate înainte să facă turul orașului.

Probleme la Prescom

Angajații scoietății de transport în comun stau și acum cu frica-n sân pentru că și-ar putea pierde locul de muncă. Asta după ce, municipalitatea a anunțat că își dorește privatizarea serviciului.

De altfel, oamenii au recurs și la forme extreme de protest, cum ar fi o grevă de general de trei ore, care a paralizat circulația în întreg orașul. “Angajaţii Prescom se tem că îşi pierd locurile de muncă”, a declarat Remus Dragomir, reprezentantul angajaţilor de la Prescom.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite