EXCLUSIV: Plângeri penale pentru intabulările ilegale din zona Lacului Văliug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce cărășenii au rămas fără Debarcaderul UCMR de la Văliug, acum angajații de la TMK sunt hotprâți să ia măsuri să intre, din nou, în proprietatea terenurilor din jurul lacului de care au „văduviți” în ultimii ani, din cauza intabulărilor „ilegale”. Liderii sindicali nu mai stau pe gânduri și apelează la instanță.

Reprezentanții uzinei reșițene sunt supărați că au rămas în ultimii ani fără peste 1.000 de mp care reprezintă terenuri din jurul Lacului Gozna de la Văliug.
„Este inadmisibil ce s-a întâmplat. Fostul primar de la Văliug și un fost angajat al CSR, împreună cu angajații Direcției de Patrimoniu de la Văliug au falsificat acte și, peste noapte terenul a fost înstrăinat de uzina reșițeană.

Cu toții au fost sprijiniți de cei de la cadastru”, spune președintele sindicatului „Vatra”, din actualul TMK, Iancu Muhu. Acesta, împreună cu alți angajați vor depune plângere penală împotriva ilegalităților care s-au făcut și să rezolve lucrurile.

„Pasul următor următor este să depunem plângere penală. Nu mai stăm pe gânduri pentru este anormal ca peste noapte, să rămânem fără terenuri, în contextul în care proprietarii terenurilor au fost despăgubiți o dată de fostul UDR”, a adăugat liderul sindical. Acesta speră ca instanța reșițeană să facă dreptate.

Citește detalii despre acest subiect în numerele viitoare ale Ziarului Adevărul de Seară Reșița. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite