Soarta societății Prescom SA rămâne încă sub semnul întrebării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda protestului spontan de la finele săptămânii trecute, soarta societății de transport în comun este încă incertă. După ce pe data de 27 ianuarie, transportul și salubritatea au intrat în insolvență, nesiguranța zilei de mâine pentru angajații Prescom este tot mai mare.

“Angajaţii Prescom se tem că îşi pierd locurile de muncă”, a declarat Remus Dragomir, reprezentantul angajaţilor de la Prescom. Mai mult decât atât, directorul societății se simte lăsat pe din afară și nici măcar la nivel de conducere nu se știe cu exactitate ce intenții are Primăria Reșița.

“Noi nu am fost invitați să participăm la disucuțiile care au avut loc la sediul Primăriei. Am înțeles că vor să scoată și tramvaiele din circulație. Ideea este că datoria Primăriei către noi este foarte mare”, a declarat directorul SC Prescom SA, Gheorghe Marchiș.

Speculanții din cadrul societății de transport în comun spun că firma Spedition RO-A Tir SRL este preferată în defavoarea Prescom, care riscă să dispară de piața reșițeană. În ciuda grijilor pe care și le fac angajații, Primăria Reșița susține cu totul altceva.

“Primarul Municipiului Reşiţa, domnul Mihai Stepanescu, este preocupat de protecţia socială a angajaţilor S.C. PRESCOM S.A., solicitând conducerii sindicatului din cadrul acestei societăţi comerciale să îşi exprime în scris doleanţele pentru a le putea fi dat un răspuns urgent”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.         

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite