Lucrările la Pasajul Triaj se reiau și vor fi gata la finele acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi a decis să reia lucrările la pasajul din Triaj. Asta pentru că, pe sub obiectiv, cirulația este închisă de aproape un an, iar șoferii reșițeni trebuie să ocolească un întreg cartier, supraaglomerat, ca să ajungă la service-urile auto și magazinele de pe Calea Timișoarei.

Partea proastă a lucrurilor este că soluțiile tehnice oferite de constructor pentru reabilitarea pasajului sunt mai complicate decât era prevăzut inițial.

“Este nevoie de o adâncire a zonei în care se află înfipți stâlpii de sprijin ai pasajului pentru că în caz contrar există riscul să se repete povestea cu tirul, care din cauza înălțimii să îi afecteze grinzile de sprijin”, a declarat primarul orașului, Mihai Stepanescu.

Între timp, oficialii de la Compania de Autostrăzi încearcă să obțină avizele de la Electrica Banat, întrucât reabilitarea prevede și lucrări la rețeaua electrică, prin devierea unor stâlpi de joasă tensiune.

“Este bine că se reiau lucrările pentru că ocolim tot Govândariul să ajungem pe Calea Timișoarei”, spune reșițeanul Alexandru Popa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite