Reșița are zone noi pentru parcuri industriale și ridicarea de locuințe private și de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă spații destule pentru investiții, orașul de pe Bârzava, a mai adunat și câteva sute bune de hectare, pentru ca orașul să respecte cerințele Uniunii Europene, for potrivit căruia, spațiul verde din oraș trebuie să fie de 26 de mp pe cap de locuitor. Toate acestea, însă, momentan sunt prevăzute numai pe hârtie.

După doi ani de chin și un Plan Urbanistic General care a fost expirat, municipalitatea a reușit în cele din urmă să intre în legalitate și să elaboreze unul nou.

Pe hârtie lucrurile arată minunat pentru oraș, în Reșița fiind prevăzute spații pentru investitori și pentru ridicarea de locuințe atât private, cât și de stat. Noul PUG mai reglementează liniile generale în care reșițenii trebuie să opereze orice modificare pe care o fac.

“Problema circulției și cea a strategiei locale de dezvoltare industrială și turistică sunt cuprinse în acest plan. Desigur, se poate recurge la modificări, dar acestea vor trebui să aibă toate aprobările necesare”, a declarat primarul Reșiței, Mihai Stepanescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite