Copiii de la PP 7 sunt executaţi silit, din cauza pretenţiilor aberante ale UCM Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM Reşiţa scoate cu executorul judecătoresc 200 de preşcolari în drum. Primăria Reşiţa a plătit chirie 7.000 de euro pe lună UCMR-ului, dar compania  manageriată de Adrian Chebuţiu a cerut 20.000 de euro lunar.

Executorul judecătoresc a bătut în această dimineaţă la uşa Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.7 din Reşiţa pentru a pune în aplicare o sentinţă judecătorească referitoare la evacuarea clădirii. Reprezentanţii Primăriei Reşiţa, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi conducerea grădiniţei, pe de o parte, şi reprezentanţi ai UCMR, de cealaltă, s-au aşezat din nou la masa tratativelor, chiar în prezenţa executorului, dar primele informaţii din interior nu sunt deloc îmbucurătoare pentru cei peste 200 de copii ai grădiniţei şi creşei care funcţionează în clădirea UCMR-ului. Surse din interior au dezvăluit pentru Adevărul de seară că preşedintele-director al companiei, Adrian Chebuţiu, a fost contactat telefonic în timpul negocierilor şi că poziţia lui a fost fermă, grădiniţa urmând a fi evacuată până astăzi, la ora 16.
 „Am primit notificare că trebuie pusă în aplicare sentinţa de evacuare. Primăria a plătit până în 2007 o chirie de 7.000 cde euro pe lună. La expirarea contractului, în octombrie 2007, pretenţiile UCMR-ului au crescut la 20.000 de euro lunar. Le-am propus să rămână valabilă suma de 7.000 de euro, dar au refuzat să mai semneze vreun contract”, a explicat Cristian Panfil, viceprimarul Reşiţei. Ca soluţie de criză, inspectorul şcolar general Adrian Doxan, a dispus amenajarea unor clase la Liceul Alexandru Popp.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite